Watersnijden Luchtvaart

Luchtvaart

Hynamic werkt voor vele uiteenlopende branches. Een sector waar we geregeld opdrachten voor aannemen, is bijvoorbeeld de luchtvaartindustrie. Er is geen sector waar de kwaliteitseisen hoger zijn dan in deze industrie. En terecht: er staan mensenlevens op het spel. Er vindt dan ook een strenge selectie plaats in toeleveranciers.
Precieze en foutloze producten zijn vereist. Omdat bij het watersnijproces geen warmte wordt ingebracht, tast het proces de materiaaleigenschappen niet aan. Bovendien treedt er geen vervorming van, of fouten in, het materiaal op. Hierdoor blijft de certificering van het materiaal intact.

Producten

Over Hynamic

Hynamic snijdt met geavanceerde watersnijmachines kleine en grote series producten uit alle metalen. Wij snijden niet alleen voor (food)machinebouw, scheeps/jachtbouw, offshore en procesindustrie, maar ook voor luchtvaart en defensie. Met onze jarenlange ervaring, machine- en materiaalkennis, weten we het waterstraalsnijproces optimaal te benutten waarbij we maximale snijkwaliteit en minimale snijverliezen waarborgen. Daarnaast zijn we vraagbaak en adviseur voor onze klanten en helpen hen de beste keuze te maken. Hynamic heeft alle veel voorkomende materialen op voorraad waaronder gecertificeerde en gestempelde materialen. Hynamic is ISO9001 gecertificeerd.

Contact